top of page
Wie ben ik?

Mijn naam is Dinet van den Broek - Verouden en na 26 jaar ervaring opgedaan te hebben in het werken met kinderen als Kinderergotherapeute, heb ik begin 2017  besloten om voor mezelf te beginnen. 

Naast mijn eigen onderneming, heb ik tot een paar jaar geleden gewerkt bij  Ergotherapie Boxtel en SWZ  Zonhove. 

Ik woon in Son en Breugel en heb hier dus al veel contacten op mogen doen. Dit netwerk hoop ik uit te kunnen breiden zodat ik kan blijven doen wat ik het allerliefst doe: een bijdrage leveren aan de zelfredzaamheid van kinderen samen met zijn/haar omgeving. 

foto dinet van den broek verouden

 

Registratie

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en heb mijn herregistratie 2016-2021 behaald. Ik ben ook lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland en KETP. Uiteraard sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het nummer: 53297083.


 

Opleidingen, na-scholingen en symposia

In 1986 heb ik de opleiding Ergotherapie afgerond op de Hogeschool Amsterdam in Weesp. Daarnaast heb ik diverse na-scholingen en symposia gevolgd, te weten: Sensorische Informatieverwerking (algemeen, hoe draait je motor, breinbrekers, SP, werken met aandacht, SI en autisme, Winnie Dunn dagen, opfriscursus),  Kleuterobservatie, Schrijftraining, Schrijf-observatie, Geef me de 5 (autisme gerelateerd).

Nascholingen op het gebied van coaching/begeleiding: COPM, Mindfulness,  CO-OP, foto-interview.

Onlangs heb ik ook de nascholing Re-Attach gevolgd. Deze toegevoegde informatie verwerk ik zoveel mogelijk in mijn praktijkvoering.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page